Slavnostní benefiční koncert Smetanova tria

15.11.2019 18:00

Slavnostní benefiční koncert Smetanova tria u příležitosti 30. výročí sametové revoluce se uskuteční 15.11.2019 v Barokním sále děčínského zámku od 18 hodin. Facebookové stránky akce zde.

Máme velikou radost, že naše pozvnání na slavnostní benefiční koncert ke 30. výročí sametové revoluce přijalo Smetanovo trio, které patří k nejprestižnějším českým souborům současnosti. Dnešní členové Smetanova tria – klavíristka Jitka Čechová, houslista Jan Talich a violloncelista Jan Páleníček - všichni tři významní čeští sólisté – dokazují, že základním předpokladem úspěchu každého kvalitního tria je dokonalá sólistická vybavenost hráčů. Cesta Smetanova tria je v poslední době lemována mimořádnými mezinárodními úspěchy. Je pravidelným hostem významných pódií doma i v zahraničí (Francie, Německo, Švýcarsko, Velká Británie, Itálie, Slovinsko, Chorvatsko, Lucembursko, Japonsko, Brazílie, USA, Egypt). Koncert Smetanova tria 15. listopadu 2019 bude jistě nezapomenutelným a nádherným uměleckým zážitkem.

Veškerý výtěžek bude věnován Honzikovi O.na příslušenství ke kochleárnímu implantátu.
Osmiletý Honzík si na svět pospíšil. Hned po porodu překonal mnoho zdravotních problémů. Statečně bojoval, ale trápení nebyl konec. Po roce si jeho rodiče vyslechli diagnózu totálni hluchota. Honzík ještě nikdy neslyšel hlas svoji maminky. Přesto má naději.Honzik má kochleární implantát.Slyší,ale díky ostatním diagnózám jako středně těžká mentální retardace,porucha chování a epilepsie se rozvíjí velice pomalu a obtížněji.Honzik často padá a tím bohužel dochází i k větší spotřebě náhradních dílů na kochleární implantát.Moc děkujeme za každou pomoc.