Seminář reálné sebeobrany věnovaný Tomáškovi

24.01.2015 09:00

Poděkování od maminky Tomáška:

Petra Novotná Chceme všem zúčastněným moc a moc poděkovat za štědré příspěvky pro našeho Tomáška. Velké díky patří také Self Defense Division, z.s. a Suicide Angels za zakoupení LCD televize, který pomůže Tomíkovi zlepšit několika hodinový a dlohodobý pobyt na lůžku. Ještě jednou děkujeme všem a vážíme si Vaši pomoci"

 

Dne 24.1.2015 ve společenských prostorách OC Pivovar proběhl půldenní benefiční seminář reálné sebeobrany pod vedením Self Defense Division, z.s. na podporu tříletého Tomáška Novotného. Malý Tomášek se narodil bez močového měchýře, tlustého střeva, s rozštěpem páteře a poruchou pánevní kosti. Absolvoval již velké množství operací a další ho ještě čekají. Naštěstí je tento chlapec velký bojovník a my se ho rozhodli podpořit. Tento projekt vznikl ve spolupráci sAndělé bez křídel o.s., z.s. a Centrum Pivovar Seminář podpořila také komunita Suicide Angels, což je skupina alternativně vypadajících lidí, kteří svým vzhledem a stylem života přitahují pozornost, čehož využívají pro charitativní aktivity. Dále nás pak jako mediální partneři akce podpořiliEnter DC a Tiskárna PC Grafik . Díky výtěžku ze vstupného se podařilo vybrat 7000 Kč a ještě dalších 5000 Kč věnovaly právě dívky ze Suicide Angels, které tuto částku získaly prodejem charitativních kalendářů a triček. Celý výtěžek bude připsán rodině Novotných, kteří pro Tomáška pořídí zdravotní a další nezbytné pomůcky. Účastníci semináře měli možnost seznámit se s teorií sebeobrany jako takové, zásadami prevence rizikových situací a zúčastnit se nácviku stabilního postoje, základních chvatů, úderů a kopů. Instruktoři SDD, z.s. také překvapili ostatní návštěvníky obchodního centra zinscenovaným přepadením a následujícími ukázkami bojových technik přímo v hale centra. Všem zúčastněným tímto děkujeme za štědré příspěvky a těšíme se na další setkání s vámi. Self Defense Division, z.s. 
Bc. Barbora Procházková 
Tisková mluvčí a instruktorka reálné sebeobrany

 

Rádi bychom Vás pozvali na Seminář reálné sebeobrany, který pořádáme spolu se zájmovým sdružením SELF DEFENSE DIVISION. Za spolupráci děkujeme i Centru Pivovar Děčín.

 

Seminář se uskuteční 24.1.2015 od 9:00 do 14 hodin v dobovém sálu OC Pivovar Děčín.

Veškerý výtěžek celé akce bude věnován Tomáškovi Novotnému. 

 

Cena semináře je 100 Kč.

Kdo od 1. 1. 2015 – 24. 1. 2015 nakoupí v jakémkoli obchodě v OC Pivovar Děčín v minimální hodnotě 300,- Kč, bude mít vstup na seminář zdarma (při vstupu je nutno předložit účtenku). Za každou předloženou účtenku hradí vstup OC Pivovar Děčín.

 

 

Facebookové stránky akce naleznete zde

Fotogalerie: Seminář reálné sebeobrany věnovaný Tomáškovi