Benefiční koncert Tonyho Ackermana.

26.06.2019 18:00

Těšte se s námi na sólový recitál vynikajícího amerického kytaristy Tonyho Ackermana. Máme velkou radost, že Tony přijal naše pozvání. Řekl, že pro asistenční pejsky zahraje moc rád. Představí se nám ve svém sólovém recitálu na benefičním koncertu pro Anděly bez křídel z.s. ve středu 26.6.19 od 18 hodin na děčínském zámku v barokní sala terreně uprostřed rozkvetlé Růžové zahrady.

Společně budeme pomáhat:

Noemi se narodila s diagnozou Dětská mozková obrna - spastická triparesa. Narodila se ve 24 týdnu těhotenství. Vážila pouhého půl kilogramu a měřila 28 centimetrů. V nemocnici strávila tři měsíce, než jsem si jí mohla konečně odvézt domů.

Noemi je velice šikovná a silná holčička. Svůj boj o život vyhrála a všichni jsme moc rádi, že tu s námi je. I přes handicap, který má, zvládá opravdu mnoho věcí a je neskutečně krásné jí sledovat. Dokáže se postavit u nábytku a obejít ho. Zvládne i chůzi s chodítkem. Jezdí na speciálně upraveném kole a není vůbec jednoduché jí dohonit :)), to mi věřte.

Neustále rehabilitujeme, jezdíme do lázní, chodíme plavat, docházíme na hipoterapii a to je jen zlomek spousty aktivit, aby se zkvalitnil její psychický stav.

Noemi je velká bojovnice. Přes kombinované postižení, vše co si vezme do hlavy, to se musí dít. Také má velmi dobrý hudební sluch a krásně zpívá. Dokonce navštěvuje hudební kroužek a je tam moc šťastná.

Noemi miluje zvířata a ke zlepšení jejího zdravotního i psychického stavu jí pomáhá asistenční fenka Bella, kterou si moc přála. Dnes je pro ní kamarádka a velká pomocnice v životě, který si ona sama vybojovala.

Všem, kteří jste se rozhodli pomoci opravdu děkujeme.

Šťastný pes-Handicap, z.s. je spolek, který vznikl v září 2015. Od 09. prosince 2015 je oficiálně zapsán u Krajského soudu v Ústí nad Labem pod spisovou značkou L 9691. IČ: 04575156.

Jsme zaměřeni na výchovu a výcvik asistenčních a canisterapeutických psů pro handicapované. Pro různá záchvatová onemocnění. Diabetes a Kardio onemocnění.

Naše poslání je pomáhat ke zkvalitnění života a začlenění do společnosti všem ZTP/P či ZTP,TP.

Snažíme se pomáhat a dávat vnitřní motivaci všem, kteří naši službu potřebují.

Náš spolek Šťastný pes - Handicap,z.s. vznikl na základě reakce našeho těžce nemocného syna Ládíčka, který dostal svého psího canisterapeuta a já pomocníka asistenta od jiné společnosti. V té chvíli, kdy začal Ládíček natahovat ruce k pejskovi, nás cosi osvítilo. Nápad, založit si spolek vlastní, ve kterém bychom mohli pomáhat i jiným nemocným dětem i dospělým lidem. Oslovili jsme certifikované trenéry a dnes již děláme pokroky. Děkujeme všem co nám fandí.


https://www.stastnypes-handicap.cz/

 Více ve Facebookové události zde.

 

 

Fotogalerie: Benefiční koncert Tonyho Ackermana.