Run and Help

31.05.2019 08:30

Pořádá Koubasket a BK ARMEX Děčín

 

BĚHÁNÍ, KTERÉ POMÁHÁ

Spojit příjemné s užitečným. To je projekt Run and Help neboli Běhání, které pomáhá. Každý rok se do charitativního běhu zapojují tisíce nadšenců, kterým není lhostejný osud druhých. Jsou mezi nimi děti, party přátel, policisté, hasiči, sportovci, zaměstnanci měst, firem atd atd., kteří chtějí drobným finančním obnosem pomoci svým handicapovaným spolužákům, kamarádům či kolegům.

Po loňské zkušenosti z České Kamenice se akce přesouvá k nám do Děčína a my budeme rádi, když bude mít podobný úspěch jako tam. V minulém roce se vybralo přes 100 000 Kč na pomoc předem určeným dětem. Letos to bude Tomášek, Karolínka a Tadeášek. Budeme moc rádi, za každou účast, za každé odběhnuté kolečko a pozor, nemusíte ani běhat, stačí se klidně jen projít a získat si ten pocit, že jsem byl u toho.

Celý den bude na hřišti ZŠ Dr. Miroslava Tyrše probíhat i doprovodný program a vlastně takový dětský den. A Že toho nebude málo, to se budete postupně dovídat.

Celá akce se koná ve spolupráci s Kontem Bariéry a veškeré finanční prostředky půjdou přes tuto celorepublikovou charitativní organizaci, kterou jistě všichni znáte.

Rádi přivítáme úplně všechny z vás, kteří máte zájem pomáhat!

Více se dozvíte z Facebookových stránek události zde.